03:03, tor, 19. Mar

Z brezplačnim menijem za domačine to soboto odprejo prvi KFC v Sloveniji





Mednarodna veriga Kentucky Fried Chicken (KFC), znana po ocvrtem piščancu, bo 30. decembra letos odprla prvo slovensko restavracijo s hitro prehrano. KFC ob otvoritvi vse prebivalce Občine Pesnica vabi k obisku restavracije v zadnjih dneh letošnjega leta, ko bodo lahko koristili brezplačen obrok za vso družino.

To soboto ob 10h se na znani lokaciji v Občini Pesnica pri Mariboru, na avtocestnem počivališču Dobrenje vzhod, na odseku Šentilj – Maribor v bližini meje z Avstrijo, odpira prvi KFC v Sloveniji. Regionalni direktor blagovne znamke KFC Juhasz Nandor pravi, da so še pred odprtjem doživeli topel sprejem domačinov, “zato smo nadvse ponosi, da lahko naznanimo odprtje naše prve KFC restavracije. Po Originalnem Receptu pričnemo kuhati to soboto, ravno v tem prazničnem, decembrskem obdobju. Navdušeni smo, da bomo postregli prve Classic košare v Sloveniji. Naklonjenost k plodnem sodelovanju nam je izkazala tako lokalna skupnost Občine Pesnica kot tudi drugi predstavniki slovenske javnosti, med njimi priznano telekomunikacijsko podjetje. Počaščeni smo in zadovoljni.«

Domačinom brezplačen obrok dobrodošlice
V KFC so se odločili vsakemu gospodinjstvu v Občini Pesnica po pošti poslati kupone za 5 brezplačnih Hot Wings. “S prijazno gesto želi KFC spodbuditi občane in širšo lokalno skupnost k podpori pri lokalnem podvigu, in sicer preimenovanju lokalne ceste v KFC1 – prvo KFC cesto na svetu, ki vodi v prvo KFC restavracijo v Sloveniji“, so zapisali v sporočilu za javnost.

Vir: Facebook KFC Slovenija
Vir: Facebook KFC Slovenija

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.