14:42, čet, 25. Apr

Vijolični bojevniki NK Maribor začenjajo s pripravami





Za ekipo Nogometnega kluba Maribor je konec počitnic, po 33 dneh so vijolični nogometaši danes opravili skupni trening. Ob tem pa se spočiti in čili podajajo tudi na priprave na prve spomladanske tekme. Zbranih je 29 tekmovalcev.

Glede na to, da so razlike na vrhu slovenske lestvice precej izenačene, kar pa je pravzaprav dobra motivacija za ekipo, prav tako tudi za trenerja Darka Milaniča ter športnega direktorja Zlatka Zahoviča.Ta je danes pred treningom povedal, da je liga fantastična z ekipami, ki jo sestavljajo.

So se pa pod vodstvom glavnega trenerja Darka Milaniča že vrgli v priprave na ligo. Tako so že danes opravili prvi trening, ki pa je potekal kar v dvorani, ne pa na mrazu. A vseeno tudi z nekaj teka po ulicah. Sicer pa bodo priprave zajemale različne oblike treningov.

Polna moči in motivacija pa sta poleg vseh igralcev tudi Blaž Vrhovec in Nemanja Mitrovič. Tudi derbija se že veselita, ki bo pravzaprav prva tekma čez dober mesec dni.

Da bodo čim boljše odigrali ne samo derbi, ampak vse tekme, pa bodo sprva analizirali svoje delo ter ga izboljšali na pripravah. Sploh, ker so se v prejšnji sezoni lahko ujeli med sabo tudi s tistimi igralci, ki so v prejšnji sezoni prišli na novo.

Obljubljajo pa, da bodo dali vse od sebe in znova dokazali, da je Maribor mesto športa in mesto nogometa.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.