09:47, čet, 25. Apr

Vijoličasti jutri v tekmo z Domžalami





Po treh zaporednih zmagah, v vijol’čnem ritmu, nogometaši NK Maribora zaključujejo tretjo četrtino prvenstva. Jutri jih čaka tekma z Domžalami. “Vsaka naslednja tekma je še pomembnejša od prejšnje,” pravijo v mariborskem taboru.

NK Maribor:Domžale. Foto: M. Pigac
NK Maribor:Domžale. Foto: M. Pigac

“V soboto se vračamo v Ljudski vrt. Moramo nadaljevati v tem ritmu. Dogovor pred tekmo je bil, da se dobro pripravimo in se ne obremenjujemo z drugimi zadevami. Krško je v težki situaciji, se bori za obstanek, vendar ne obupuje in igra dobro. Znova smo bili brez trenerja in smo se morali prilagoditi, nadomestiti smo morali tudi odsotnost nekaterih igralcev. Treba se je bilo potruditi, zmagali smo, zdaj je na vrsti dobra, hitra regeneracija in v soboto spet – na puno!,” so zapisali na spletni strani NK Maribora.

Začetek tekme bo jutri (13.4.2019) ob 16:45, vrata stadiona pa bodo za vse navijače odprta ob 15:45. “Do danes je še priložnost za ugodnejši nakup, po nižjih cenah v predprodaji. V soboto nadaljujemo prodajo po redni ceni v Vijol’čni Bajti, preko spleta in pred tekmo na blagajnah stadiona, ki se odprejo ob 15:15,” so zapisali na spletni strani NK Maribora.

Ob tem so še opomnili. “Ljudski vrt je brezgotovinski stadion in kupovanje hrane ter pijače ali navijaških artiklov na stadionu ni mogoče z gotovino. Veljajo osebne bančne kartice (med temi imajo dodatne ugodnosti imetniki Mastercard in Maestro kartic), Vijol’čna predplačilniška kartica NK Maribor (nalaganje gotovine na kartico je mogoče v Vijol’čni Bajti ali na Polnilnicah, nameščenih na stadionu), nakupi pa so mogoči tudi ob naloženi vrednosti na sezonsko vstopnico NK Maribor ali člansko izkaznico Viole Maribor.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.