05:46, pet, 29. Mar

VIDEO: Vijol’čni NK Maribor odletel v Tirano po zmago





Malo čez 10.00 so nogometaši NK Maribora z letališča Edvarda Rusjana odleteli novim zmagam naproti. Prva tekma 1. kroga kvalifikacij za ligo Europa jih čaka jutri ob 17.30, ko bodo igrali s FK Partizani. Kapetan in trener NK Maribora, Marcos Tavares in Darko Milanič, pričakujeta težko tekmo in slavje vijoličastih.

Potem ko so še včeraj trenirali v domačem Ljudskem vrtu, bodo nogometaši NK Maribora danes že preizkušali zelenico stadiona Selman Stermasi v Tirani. Kot je zagotovil prvi mož vijoličastih, so se na pričakovano naporen pričetek nove sezone dobro pripravili. Več v Tavaresovi video izjavi.

Komaj čakajo, da se začne zares
Prišel je prvi ključni trenutek, ki so ga v klubu komaj čakali, se je pred odhodom v Tirano nasmehnil Milanič. Imen prve postave izbrane enajsterice ni razkrival, je pa poudaril, da je kader zelo širok in, da se zavedajo svojih kvalitet. Na pot se je odpravilo 21 igralcev: Handanović, Cotman, Pirić, Rajčević, Šuler, Ivković, Viler, Milec, Kolmanič, Vrhovec, Dervišević, Pihler, Hotić, Kramarič, Ahmedi, Bajde, Vršič, Mešanović, Tavares, Mlakar, Zahović. Kot je poudaril Milanič, bodo morali biti na jutrišnji tekmi posebej previdni v obrambi, ena osrednjih specifik nasprotnikov pa so visoki igralci. Več v njegovi video izjavi.

Z vijol’čnimi potuje tudi Petra
Po 20 letih strastnega navijanja za NK Maribor, je Petra Krajnc Janžič dočakala tako rekoč življenjski trenutek. Med letošnjimi kupci sezonskih vstopnic se je vpisala v zgodovino kot srečna dobitnica potovanja z NK Mariborom na prvo evropsko gostovanje. Kakšni občutki so jo prevevali tik pred poletom, preverite v njeni video izjavi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.