23:05, čet, 25. Apr

Video: V Destrniku uspešno izpeljana turnirja nogometa in futsala





V Destrniku so ob občinskem prazniku pripravili tudi veliki nogometni turnir za mlade nogometne igralce iz skupin U7 in U9. Na nogometnem turnirju v Destrniku je v obeh skupinah nastopilo osem ekip iz nogometnih klubov NK Drava, NK Gorišnica, KMN Slovenske gorice in iz domačega kluba FC Destrnik.

Tudi gledalci so spodbujali mlade nogometaše.
Tudi gledalci so spodbujali mlade nogometaše.

Vreme jim je bilo več kot naklonjeno, saj je po dolgem muhastem oblačnem in deževnem obdobju posijalo sonce. Mali nogometaši iz nogometnih klubov so od desete ure tekmovali in hkrati navijali za svoj klub. Ob bogatem spremljevalnem programu so bili zadovoljni tudi njihovi starši in drugi navijači. Veliki nogometni praznik za mlade nogometaše in njihove navijače je bil zagotovljen in dobro organiziran. Z izkazanim zanimanjem za turnir pa so bili zadovoljni tudi organizatorji iz Športnega društva Destrnik. Njihov predstavnik Damjan Žerjav se je v njihovem imenu zahvalil za udeležbo in obisk.

Popoldan pa se je na sosednjem igrišču odvil tudi članski turnir futsala, na katerem je sodelovalo 12 ekip. Pričakovali so jih sicer več, saj je bil mamljiv denarni sklad za nagrade, je dejal Žerjav. Za sodelovanje pa jim je uspelo privabiti nekaj prvoligašev, na kar so bili zelo ponosni.

Žerjav je še izpostavil, da so lanskega septembra ustanovili v Destrniku nogometno šolo za otroke, na katero so zelo ponosni. V šoli imajo prav ti dve selekciji, ki sta sodelovali na nogometnem turnirju: U7 in U9. Vesel je, da so pri starših, tudi v širši okolici, ne samo v Destrniku , naleteli na pozitiven odziv.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.