01:45, pet, 26. Apr

VIDEO: V boj za županski stolček Pesnice tudi Klavdija Samogy Simonič





Kaže, da bodo občani Pesnice imeli na prihajajočih lokalnih volitvah pestro izbiro županskih kandidatov. Kandidaturo za županjo občine Pesnica je namreč napovedala tudi občinska svetnica, sicer pa neodvisna kandidatka Klavdija Samogy Simonič.

Samogy Simoničeva se je za kandidaturo v prvi vrsti odločila zaradi nagovarjanja občanov, saj je bila aktivna svetnica in cel čas iskala osebni stik z občani in njihovimi težavami. “Sicer pa je ta želja morala izhajati tudi iz mene same. Enostavno sem čutila, da moram kandidirati in narediti nekaj dobrega za mojo bližnjo okolico,” je uvodoma dejala Samogy Simoničeva. Ob morebitni izvolitvi za županjo občine Pesnica bi najprej poskrbela za reorganizacijo občinske uprave, saj je prepričana, da je polna izjemno sposobnih ljudi, ki nimajo pravega vodstva. “Predvsem pa bi takoj poskrbela, da bi bila občina veliko bolj odprta do občanov kot je sedaj, saj morajo ljudje imeti odprta vrata do vseh zaposlenih na občini. Prednostno bi se lotila tudi odprtih zadev s podjetjem DARS, ki na določenih delih še vedno ni namestilo protihrupnih ograj in pa seveda pokopališča, ki je predmet pogovorov že zadnjih dvajset let,” je o svojih prioritetah spregovorila Samogy Simoničeva.

Kaj so pa tiste osebnostne lastnosti Klavdije Samogy Simonič, zaradi katerih bi občani in občanke Pesnice za županjo morali izbrati prav njo, pa v priloženem videu.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.