08:07, pet, 29. Mar

VIDEO: So v Arsenovičem lokalu nastavili “bombo”?





Danes ponoči so neznanci napadli restavracijo Rožmarin, sicer last župana Saše Arsenoviča, in razbili steklo. Gre za že tretji napad na Arsenovičeve lokale, sam pa pravi, da se ne bo pustil ustrahovati. “In to v mojem rodnem mestu z eksplozivnim telesom, in to me res žalosti. Situacija je zelo resna in ne želim, da bi prišlo do ogrožanja ljudi pri teh nespametnih početjih, ki nimajo v resnici nobenega razloga,” je danes pred mediji dejal Arsenovič.

“Ne bojim se in si ne dovolim ustrahovati, sploh pa ne za to, ker vem, da delam izjemno pošteno in bomo izvedli vse cilje, ki smo si jih zastavili, ne glede na ta pritlehna dejanja,” je še dejal.

Več v videu: 

Kot so sporočili iz Policijske Uprave Maribor, so danes ponoči, “ob 2.35 ugotovili, da je neznani storilec poškodoval steklo na gostinjskem lokalu v Mariboru. Na kraju so policisti
in kriminalisti, ki opravljajo ogled kraja uradno pregonljivega kaznivega dejanja. Pri tem nobena oseba ni bila poškodovana, nastala je le premoženjska škoda,” so pisno sporočili iz PU Maribor.

Restavracija Rožmarin. Vir: Bralka O.S.

Motiv za dejanje in višina škode zaenkrat nista znana. “Ko bomo z ogledom in
z zbiranjem obvestil zaključili, vas bomo obvestili o ugotovitvah,” so še sporočili iz PU Maribor.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.