21:59, tor, 23. Apr

VIDEO: Tavares: “Zdaj je čas, da zmagamo”





Mariborčane čaka tekma s prvim letošnjim evropskim tekmecem v ligi prvakov. To bo v skupini E moskovski Spartak, proti kateremu vijoličasti še niso igrali. Tekma bo jutri, v Ljudskem vrtu, s pričetkom ob 20.45. Vijoličasti napovedujejo borbo od prve minute.

Ekipi se doslej v evropskih tekmovanjih še nista pomerili. Maribor ima pred prvo tekmo dobro popotnico, saj je zadnjih sedem tekem v domačem prvenstvu neporažen, nazadnje je sicer proti Celju igral neodločeno 0:0. Spartaku v ruskem prvenstvu ne gre, med drugim je vknjižil poraza proti moskovskima CSKA in Lokomotivu, ter ima nekaj težav v obrambi.

A po besedah trenerja Darka Milanića, komaj čakajo jutrišnjo tekmo.

Prav tako v vlada igralskem kadru vijoličastih dobro vzdušje, ekipa se zaveda pomembnosti tekme kapetan, je danes povedal kapetan Marcos Tavares.

V Ljudskem vrtu, kjer je Stadion že nekaj dni razprodan, bo tako približno 12.500 gledalcev. Tisti, ki so ostali brez vstopnic, bodo lahko tekmo spremljali tudi na velikem zaslonu v središču mesta, kjer bo na Na trgu Leona Štuklja postavljena tako imenovana “fan cona”.

Tekmo bodo sodili nemški sodniki Deniz Aytekin, Mark Borsch in Guido Kleve.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.