15:44, čet, 18. Apr

VIDEO: Ta teden uradna otvoritev smučarske sezone na Pohorju





Odprtje nove smučarske sezone na Mariborskem Pohorju bo ta konec tedna. V petek, 14. decembra se bo v ciljni areni Snežnega stadiona odvijal velik koncert z znanimi slovenskimi glasbenimi zasedbami.

Na omenjenem koncertu pod Pohorjem 14. 12. bo obiskovalce od 15. ure dalje najprej zabavala skupina Jeannette, zatem pa bosta na odru nastopili še zasedbi CoverLover in Dan D, za vse pa bo vstop na prizorišče koncerta na Snežnem stadionu brezplačen.

Ob otvoritvenih dnevih letošnje zimske sezone na Mariborskem Pohorju med 14. in 16. decembrom bodo dnevne smučarske vozovnice za odrasle stale samo 17 evrov, za mladino 14 in za otroke 10 evrov. Visit Pohorje Ski opening bo obenem predstavljal še uradni zaključek projekta Evropsko mesto športa, pri katerem sodeluje več partnerjev. Med drugim bo tako na prizorišču potekala tudi nagradna igra pod pokroviteljstvom Športne zveze Maribor, na kateri bomo med zbrane razdelili 100 brezplačnih dnevnih smučarskih vozovnic, 200 vstopnic za Ledno dvorano Maribor in 100 za Kopališče Pristan.

 

 

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.