19:50, pet, 19. Apr

VIDEO: Stava je padla: “Tribune bojo polne!”





V Ljudskem vrtu so danes pripravili posebno novinarsko konferenco, na kateri sta se besedno “spopadla” igralec Gorazd Žilavec in Matjaž Šalamun Šalca. Žilavec kot navijač Mure, Šalca kot navijač Maribora in stava je padla. “Tribune bojo polne,” sta napovedala.

Jesenski prvaki so začeli z udarnim delom priprav v Turčiji, na “puno”. Doma pa potekajo nekoliko drugačne, a priprave enakega pomena. Za “pune” tribune..

Sobota, 23.2. Datum smo si že podčrtali v koledarjih. Ob petih popoldne bomo v Ljudskem vrtu, na prvi tekmi spomladanskega dela sezone proti Muri,” so zapisali na spletni strani NK Maribora.

Ker je za športni del še čas, smo se v klubu odločili, da tokrat damo besedo navijačem. V konferenčni dvorani pod vzhodno tribuno smo soočili predstavnika gostujoče in domače navijaške armade. Vedno smo bili vzorni gostitelji, prednost smo dali gostu.

Skupaj pa ob pogledih z navijaških tribun v napovedniku pričakovanega obiska s povsem drugačnim mnenjem. Koliko nas bo 23. februarja v Ljudskem vrtu? Kdo bo kuhal? Kje? In za koga? Vsi odgovori v zanimivi zgodbi z novinarske konference v videu (VIR youtube: NK Maribor)

Stava je padla… Kdo bo imel prav, kdo bo zmagal? Vse bo povedal obisk. Vstopnice so že na voljo, v Vijol’čni Bajti v predprodaji do 22. februarja po nižji ceni.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.