14:46, pet, 29. Mar

VIDEO: Še dva dni do StellarBeat festivala v Rogozi





Zvezdni sanjači, čas je za nepozabno pustolovščino! Neznansko časa nazaj, ko je nebo le še votlo zevalo v nepremičnem krču praznine, v njem še ni bilo svetlobe in ne življenja. A vse skupaj se je enkrat moralo začeti. Najprej je bil impulz, nedolžen sev prihodnosti, ki se je kmalu zgostil v zvok. Ta zvok se je v milijardah letih razširil skozi gluha prostranstva teme. Nato se je počasi oblikoval v svetlobo, ki je na koncu dala sonca, ozvezdja in galaksije, kot jih poznamo danes. In ‘dala’ je nas.

StellarBeat festival, vir: Maribor-Pohorje
StellarBeat festival, vir: Maribor-Pohorje

S temi besedami organizatorji festivala elektronske glasbe StellarBeat v Rogozi, vabijo, da se jim od petka, 21.6.2019 pa do nedelje, 23.6.2019, pridružite ob gramoznici v Rogozi, Občina Hoče-Slivnica, kjer bodo basi iz zvočnikov v valovanje spravili še tako “zategnjeno” telo. Prihajajoči vikend bo tako priložnost, da pobegnete v objem vode in dreves ter skupaj z mednarodnimi zvezdami zapustite vse za seboj. Glasba bo sila noči, ki bo prodirala zvočne zidove, da bi vas popeljala med nove svetove. Kakšni svetovi vas čakajo letos pa v priloženem videu.

Zanimivost letošnjega festivala je tudi to, da bo poskrbel za krožno gospodarstvo oziroma bo pomagal lokalnemu gospodarstvu, kar je pravzaprav vizija snovalcev oziroma organizatorjev festivala, ki ga v prihodnje želijo še povečati.

Zato skočite na to razburljivo vožnjo in bodite del zgodbe, kakršne še ni bilo napisane pri nas. Lahko rečete, da so organizatorji sanjači, a zagotovo niso edini. Se vidimo kmalu…na največji elektronski pustolovščini v Sloveniji!

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.