21:23, čet, 25. Apr

VIDEO: Poslovni forum kot ključ mreženja in povezovanja podjetij





V Kulturnem domu Hoče so organizirali poslovni forum za domača in druga podjetja, ki si želijo izvedeti več o tem, kako postati opažen in prodajno uspešen. Občina Hoče-Slivnica, ki tovrstne forume z različnimi temami uspešno organizira več let, se namreč trudi, da bi podjetniki iz občine bili uspešni. Zato ima tudi povezave do njih objavljene na svoji spletni strani. Ključ je namreč v povezovanju, ne pa v tekmovalnosti, pravijo.

„Občina Hoče-Slivnica je dom uspešnih podjetnikov,“ pravi direktor Občinske uprave Hoče-Slivnica Peter Cokan in dodaja: „Če želimo, da so podjetja uspešna in inovativna, je dobro, da se najboljše prakse mrežijo, se pravi, da ljudje gradijo odnose.“ Poudarja, da je prihodnost v povezovanju, v tem, da se ljudje naučijo povezovati in ne tekmujejo med sabo, prav zato v Občini Hoče-Slivnica tudi organizirajo tovrstne poslovne forume. Cokan je v izjavi izpostavil, da se občina trudi z več projekti, v katerih povezuje različna podjetja:

Tema foruma je bila, kako biti opažen in prodajno uspešen. Univerzalnega recepta za to ni, pa vendar se lahko prav z izmenjavo izkušenj in znanj drug drugemu lahko pomaga. Zato pravi Tanja Verhovnik, predsednica Skupine BNI Vitis, da je ključ uspeha v mreženju, povezovanju in sodelovanju podjetij. Več v njeni izjavi:

Verhovnikova je še poudarila, “da je danes veliko ponudnikov s podobnimi storitvami, a vsak med njimi je malo drugačen, edinstven.” In prav tem so bila namenjena predavanja na podjetniškem forumu v Kulturnem domu Hoče. “Naučiti se je treba biti ustvarjalen in drugačen, da te opazijo,” je izpostavila. S tem se strinja tudi Marko Cesar iz Razvanja, kandidat za naziv Inovativen mladi kmet 2019, sicer kmetovalec in lastnik podjetja Čebelarstvo Cesar, v katerem uvajajo sodobne metode podjetništva in povezovanja z drugimi. Več v njegovi izjavi:

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.