03:21, pet, 19. Apr

VIDEO: Po sončni vzhod na Pohorje z Vladom Kreslinom





Na vrhu Mariborskega Pohorja boste letos na dan poletnega solsticija že tretjič lahko množično pričakali sončni vzhod. Dogodek Po sončni vzhod na Pohorje se bo v organizaciji društva TOP začel 21. junija ob 4.30 z nastopom Kristalnega orkestra iz zavoda Šola luči. Ta bo nato ob 5. uri na oder pri zgornji postaji gondole pospremil enega največjih slovenskih glasbenikov, Vlada Kreslina, ki bo zbrane ob vzhodu sonca dokončno prebudil z balado Nekega jutra, ko se zdani in svoj nastop nadaljeval z jutru prijaznim programom.

Letošnji vzpon na Pohorje, bo 21. junija še posebej čaroben in zanimiv, v izjavi razlaga Martina Rauter, predsednica Društva Top.

Po koncertu Kreslina bo sledil še after party v družbi dua Akustični orgazem na terasi koče Koča. V podjetju Marprom bodo že tretje leto zapored poskrbeli, da bodo tisti, ki se ne bodo odločili za vzpon na Pohorje peš, lahko kljub temu pričakali sončni vzhod, vendar bodo na vrh prišli z gondolo. O popustih razlaga direktor podjetja Marprom, Bernard Majhenič.

Dogodek bo imel tudi dobrodelni pridih. Na današnji predstavitvi je  tako Hervis Sports humanitarnemu društvu UP – ornik predal bona v vrednosti 400 evrov, s čimer bodo v društvu pomagali dvema mladima športnikoma iz socialno ogroženih družin.

 

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.