18:30, sob, 20. Apr

VIDEO: Kako do zdravnika in zobozdravnika v ZD Lenart?





V zdravstvenem domu Lenart imajo en vhod z bolnike. A ti naj najprej pokličejo po telefonu, kjer bodo prejeli navodila, kdaj in kam naj se oglasijo. Direktor Zdravstvenega doma Lenart Jožef Kramberger pravi, da imajo utečen sistem dela in da mlajši zdravniki delajo »v prvih bojnih vrstah«. Ambulante v okoliških krajih, ki sicer spadajo pod ZD Lenart, so zdaj zaprte, njihovi zdravniki delajo v Lenartu. Lekarna deluje.

Zaradi zajezitve širjenja novega koronavirusa je do nadaljnjega vstop v stavbo Zdravstvenega doma Lenart mogoč samo po predhodni telefonski najavi pri izbranem zdravniku. Če ta ni dosegljiv, naj bolniki pokličejo na telefonsko številko 02 729 18 11, kjer bodo dobili vsa potrebna navodila.

Od danes, 26. marca 2020, pa imajo zobozdravniki Zdravstvenega doma Lenart mobilno telefonsko številko, kamor jih lahko pokličejo pacienti. Zobozdravniki namreč ne bodo več fizično prisotni v zdravstvenem domu, ampak dosegljivi na telefonsko številko 031 543 538.

V videoprispevku pa je še pogovor z direktorjem ZD Lenart Jožefom Krambergerjem, ki je podal še več nasvetov za bolnike in povedal, kako ZD Lenart deluje do nadaljnjega.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.