14:51, pet, 29. Mar

VIDEO: Darko Milanič: “Poraz ni pozitiven rezultat!”





Nocoj sledi četrti derbi v tej sezoni. Ob 20.15 se bosta v Stožicah pomerila večna rivala NK Maribor in NK Olimpija. Tokrat v boju za finale pokala.

Na tiskovni konferenci pred tekmo, je trener vijoličastih spregovoril tudi o spremembah na nasprotnikovi klopi. “Zaradi spremembe na njihovi klopi je težke predvideti, kako se bo odzval nasprotnik, a se oziramo nase in ukvarjamo s svojo strategijo. Niti po naključju zaradi tega, ker je prvenstvo prioriteta, pokal ne bo dobil manjšega pomena. Spoštujemo tekmovanje in nasprotnika. Želimo dvigniti tudi pokalno trofejo, kar je velika motivacija pred tekmo,” je pojasnil trener mariborskih nogometašev Darko Milanič. Več pa v video izjavi:

Tekma z okrnjeno ekipo

Kabha in Šme sta poškodovana, še nekaj časa ne bosta nared. Hotić in Sallalich sta kaznovana, vprašljiv pa je nastop Šulerja po poškodbi v Krškem. Skušal bo opraviti oba zadnja treninga in potem se bomo odločili. Tvegali ne bomo. Če bo čutil bolečine, ne bo igral. Če zapletov ne bo, bo na igrišču. Ostali so v dobrem stanju in večjega števila rotacij ne bo. Kljub tistim, ki bodo opravljene, bomo nastopili z najmočnejšo ekipo, ki je na voljo,” je dodal Milanič.

Igralci, med njimi tudi Aleks Pihler, se strinjajo, da slabši zadnji rezultati nasprotnika ne smejo zavesti. “Pričakovanja so jasna, odigrati želimo dobro tekmo. Nismo imeli veliko časa za pripravo, a nam je strokovni štab dal navodila in smo dobro pripravljeni,” tako Pihler.

Četrti derbi v tej sezoni bo na sporedu nocoj ob 20.15 v Stožicah.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.