10:44, pet, 19. Apr

VIDEO: Arsenovič: “Med Mariborom in Ljubljano bomo gradili mostove”





Tema današnjega sestanka med vodstvom MO Maribor in ministri stranke SMC je bila “gradnja mostov” med Mariborom in Ljubljano. Govorili so tudi o širjenju letališča, Magni, pa tudi o mariborski knjižnici. Župan MO Maribor Saša Arsenovič tako nadaljuje začrtane in obljubljene korake k cilju najboljšega servisa za vse občanke in občane Maribora. Z
današnjim srečanjem so se med mariborsko občino in vlado začeli graditi mostovi povezovanja in sodelovanja.

cerar in coNa srečanju so bili s strani Stranke modernega centra prisotni Miro Cerar, minister za zunanje zadeve in predsednik SMC, Ksenija Klampfer, ministrica za delo, družine, socialne zadeve in enake možnosti, Zdravko Počivalšek, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo, Aleš Prijon, državni sekretar, Ministrstvo za okolje in prostor, Simon Zajc, državni sekretar, Ministrstvo za okolje in prostor, Peter Gašperšič, nekdanji minister za infrastrukturo, Andrej Klemenc, generalni sekretar SMC in Ksenija Flegar, vodja lokalne mreže SMC. Vodstvo MO Maribor je ministrom predstavilo in izpostavilo odprte zadeve na posameznih ministrstvih in tematike, do katerih se bi v prihodnosti pristopalo s še posebno pozornostjo.

Kot načrtuje novoizvoljeni župan Mestne občine Maribor, Saša Arsenovič, da se bodo mnogi že načeti projekti, pa tudi tisti, ki so še v načrtu, pripravljali in dokončevali v sodelovanju z vlado, so to namero potrdili tudi v vodstvu stranke SMC. V video izjavi predsednik stranke SMC in minister za zunanje zadeve, Miro Cerar.

To, da ima Maribor takšnega župana, je, kot je dejal Cerar, poglavitnega pomena, da lahko mesto sodeluje z vlado. V video izjavi župan Arsenovič o tem, o katerih projektih konkretno so govorili.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.