11:35, čet, 28. Mar

Veseli december v Vuzenici





Spoštovani,v prazničnem mesecu decembru bi radi v našem kraju pripravili nekaj prireditev, ki bi v nas prebudila čas pričakovanja na božične in novoletne praznike.

Ob tej priložnosti bomo sobotne dopoldneve v mesecu decembru popestrili z različnimi prireditvami, ki se bodo odvijale na ploščadi pred banko in Cvetličarno Aleksandra v Vuzenici. Predvidoma bi pripravili skupen program, odvisen od števila sodelujočih, vsako soboto v mesecu decembru ali vsaj 2 soboti pred božičem. Program bo potekal v dopoldanskem času od 10.00 do 12.00.

Na našem novoletnem trgu boste imeli možnost ponuditi svoje izdelke in se nam predstaviti s kulturnim ali zabavnim programom oz. s kakršnokoli drugo ponudbo, ki jo želite predstaviti širši javnosti. TIC bo poskrbel za organizacijske zadeve: priprava prostora, povezovanje programa, animacija za otroke, obisk decembrskih dobrih mož, brezplačni prigrizki in pijača.

Vljudno vas vabimo, da nam do 10. 11. sporočite ali ste pripravljeni sodelovati in program, ki ga boste pripravili (veseli bomo vsakršnega sodelovanja: plesne točke, petje, igranje, prikazi običajev, športne aktivnosti, skeči …). Po prejetih prijavah bomo sestavili program sobotnih dogajanj, lahko pa si tudi sami izberete termin v katerem bi želeli nastopiti (sobote v decembru 3.12., 10.12., 17.12., 24.12.).

Za vse informacije smo vam dostopni na tel. 02/87 91 220 ali na mail: senta.kricej@gmail.com
Senta Lorenci Kričej

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.