12:36, sob, 20. Apr

Veliki Zumba party





Včeraj, 18. novembra so v novi dvorani CEZAM- a priredili Zumba party, z namenom, da bi pokazali, da ga štajerci pokazali drugim, da znajo” žurati” in imajo ritem. V nabito polni dvorani so se ritmom podali oboževalci Zumbe,

ki so ob tej priložnosti lahko v živo spoznali znanega inštruktorja Zumbe Aromirja Cremers, ki dela v močnem sodelovanju z ustanoviteljem Zumbe Beto Perezem. Jaromir, ki je po svetu znan, kot fant z ogromno energije, je svojo ljubezen do Zumbe odkril pred 2 letoma, ko se je sam udeležil prvega Zumba party- ja.



Naša inštruktorica Zumbe Mojca Boh, je povedala, da je ljubezen do plesa gojila že od malih nog. Ker je zelo živahna in poskočna, je želela ples, zabavo in druženje z ljudmi združiti v eno. Tako se je našla ravno v Zumbi.

Da je Zumba nekako ”prišla” v Ruše pa je le tega kriva Helena Grajfoner, vodja športne infrastrukture športnega parka Ruše, ki je že nekaj let obiskovala skupaj z ostalimi članicami Zumbo pri Mojci Boh, v Mariboru, nato pa so zaradi velikega števila udeleženk želele prenesti Zumbo v Ruše, kar jim je tudi uspelo.

Zabava ob divjih ritmih in zanimivem druženju se je nadaljevala še pozno v noč.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.