PRENOS V ŽIVO

VIDEO: Rušane navdušile mišice
Skoraj gola in zelo mišičasta telesa. Po dvajsetih letih premora

V torek in sredo ceneje na nočno smuko

Ena od novosti v tej zimi na Mariborskem Pohorju je tudi nočna smuka ob dodatnih dnevih med delovnim tednom po ugodnejših cenah. Nočna smuka po novem tudi ob torkih in sredah. Kot so zapisali na Facebook strani Visit Pohorje, bo nočna smuka, ki se je že ustalila od četrtka do sobote med 18. in 21. uro, po novem na voljo še v torek in sredo, a takrat izključno na Snežnem stadionu.

1. nočna smuka na Pohorju (3)

Prihodnji teden bo v torek in sredo, na osvetljenem Snežnem stadionu med 18. in 21.uro delovala sedežnica Radvanje. Posebna cena vozovnice za torkovo in sredino nočno smuko samo na Snežnem stadionu bo za odrasle 15 evrov, mladino, študente in seniorje 13, za otroke in invalide pa 10 evrov.

Medtem v običajnih dneh nočne smuke od četrtka do sobote, ko je trenutno mogoča od zgornje postaje gondole vse do doline po Snežnem stadionu, veljajo redne cene vozovnic. 

© Vse pravice pridržane BK REPORT          Tržaška 65, 2000 Maribor | Tel: +386 (0) 41 396 426 (mobitel) | Email: urednistvo.lokalec.si@gmail.com | Odgovoren urednik: Boštjan Lesjak