PRENOS V ŽIVO

VIDEO: Rušane navdušile mišice
Skoraj gola in zelo mišičasta telesa. Po dvajsetih letih premora

V stanovanjskem bloku v Mariboru eksplozija, poškodovanih naj bi bilo več ljudi

V blokovskem naselju na Ulici bratov Greifov v Mariboru je malo po 15. uri prišlo do eksplozije v enem od stanovanj. Kot je povedal vodja službe direktorja Policijske uprave Maribor Bojan Kitel, so kraj dogodka takoj zavarovali, nevarnosti pa ni več. Neuradno naj bi šlo za eksplozijo plina, pri tem pa je bilo nekaj ljudi poškodovanih.

Na policiji za zdaj več informacij ne dajejo, saj so gasilci, policisti in reševalci še vedno na terenu, preiskava pa še poteka.

Več informacij je posredoval prvi mož mariborskih poklicnih gasilcev Aleš Ciringer, ki je povedal, da je do eksplozije plina prišlo v tretjem nadstropju enega od blokov, pri tem pa je ta etaža skoraj povsem uničena.

FOTO: Google maps

FOTO: Google maps

Po njegovih besedah je bilo poškodovanih več ljudi, eden težje, vsaj pet pa lažje. Vse so prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor, intervencija pa še poteka. V stanovanju, kjer je eksplodiralo, je tudi zagorelo, gasilci pa so požar hitro pogasili, tako da zaradi požara ni posebne dodatne škode.

VIR: STA

© Vse pravice pridržane BK TV          Tržaška 65, 2000 Maribor | Tel: +386 (0) 41 396 426 (mobitel) | Email: urednistvo.lokalec.si@gmail.com | Odgovoren urednik: Boštjan Lesjak