15:32, sob, 20. Apr

V ŠPR-ju spremenjen prometni režim





Po končani obnovi notranjega kompleksa, so se v Športnem parku Ruše lotili tudi obnov in izboljšav na zunanjih površinah.

V kratkem bodo na objektu Športnega parka Ruše pridobili moderen skatepark, za vse navdušence tega športa. Za namene novih športno-rekreativnih vsebin, bodo preplastili površino asfaltnega bivšega parkirišča med objekti. S poletjem, upajo, tudi na zunanji bazen in dodatna igrala na objektu. Prav zaradi večje celovitosti športnega parka so spremenili tudi prometni režim, ki bo na objekt prinašal več varnosti za otroke, obiskovalce in starostnike.

Na razna ugibanja in kritike občanov, so se iz Športnega parka Ruše odzvali tudi na Facebooku, kjer so zapisali, da so se po končani obnovi notranjega kompleksa, lotili tudi izboljšav na zunanjih površinah.

špr.Still002

Kot so še zapisali na Facebooku, je v ta namen nameščena zapornica, pri vhodu na objekt, ki pa je povezana tudi s komunikacijo, s pomočjo katere, osebje Športnega parka dovoljuje vstop invalidom, starejšim ter dostavi. To je potrdil tudi predsednik Društva invalidov Ruše, Robert Kopše. Po njegovih besedah, si želijo, da bi v Športnem parku poskusili misliti tudi na starejše in gibalno ovirane invalide.

V Športnem parku pa še dodajajo, da se bodo dela predvidoma zaključila prihodnje poletje, ko želijo kompleksu dodati še zunanji bazen.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.