22:50, čet, 28. Mar

V prometni nesreči med Tratami in Lenartom umrl 10-letni kolesar





V ponedeljek ob 16.10 se je na regionalni cesti med Tratami in Lenartom v Slovenskih goricah zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 10-letni kolesar, so sporočili z Generalne policijske uprave.

Foto: STA
Foto: STA

V nesreči sta bila udeležena 46-letni voznik motornega kolesa in 10-letni kolesar. Kolesar, ki se je v trčenju hudo telesno poškodoval, je bil odpeljan v UKC Maribor, kjer je pozneje umrl. Voznik motornega kolesa se je v nesreči lahko telesno poškodoval.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 95 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, 14 nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, šest pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 43 kršitev javnega reda in miru ter 63 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 27-krat posredovali na javnih krajih in 16-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so tri kršitelje. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali dva voznika, zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov pa so zasegli deset vozil. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 25 vlomov, 18 tatvin, osem poškodovanj tuje stvari, šest kaznivih dejanj nasilja v družini, dve povzročitvi telesne poškodbe, dve ponarejanji listin ter po eno kaznivo dejanje ponarejanja denarja in grožnje.
Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.