09:49, pet, 19. Apr

V Mariboru sprejem svetovnega prvaka Tima Gajserja





V torek, 27.8.2019 bo ob 18.00 uri na Trgu svobode v Mariboru sprejem za novopečenega svetovnega prvaka v elitnem motokrosističnem razredu MXGP, Tima Gajserja.

Tim Gajser je letos vnovič dokazal, da mu je vrhunske dirkaške predstave v lanskem letu preprečila poškodba, saj ga je v letošnji sezoni konkurenca, po letu 2019, vnovič gledala v hrbet. Tako si je že na dirki v Italiji, pred zaključkom sezone, zagotovil že drugi naslov svetovnega prvaka v elitnem tekmovalnem razredu MXGP, skupno pa tretjega, saj se je z naslovom svetovnega prvaka okitil tudi v razredu MX2.

Svetovni prvak že v krstni sezoni
Tim Gajser se lahko pohvali tudi z dejstvom, da je že v svoji krstni sezoni najelitnejšega razreda MXGP postal svetovni prvak, enako kot njegov “moštveni” kolega Marc Marquez v MOTO GP-ju, ki pod seboj prav tako kroti Hondin motocikel, le da je njegov namenjen asfaltnim stezam, Timov pa različnim peščenim podlagam.

Tako v torek, 27.8.2019 ob 18. uri na Trgu svobode v Mariboru pokažimo, da smo ponosni na njegove uspehe in vložen trud, saj so njegovi uspehi tudi odlična promocija naše države. Na sprejemu ga bo pozdravil tudi župan Mestne občine Maribor, Saša Arsenovič in predsednik Avto-moto zveze Slovenije, Anton Breznik. Prav tako za Tima pripravljajo prav posebno presenečenje, kar je še razlog več, da v torek na Trgu svobode ne smete manjkati.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.