11:02, pet, 29. Mar

V Mariboru od danes naprej novi mesni center AVE





Skupina Panvita, ki se uvršča med vodilne proizvajalce varne, kakovostne in okusne hrane v Sloveniji, je danes v Mariboru odprla svoj šesti mesni center. Ta bo mesto obogatil s kakovostno ponudbo mesa in mesnih izdelkov ter ostalega širokega asortimenta, prinesel pa bo tudi deset novih delovnih mest.

MCMC otvoritev (1)Na današnji otvoritvi so slovesno predali tudi bon v vrednosti 3.533 evrov Gasilski zvezi Slovenije za delovanje z mladimi. Sredstva so zbrali s prodajo Gasilskih čevapčičev v ostalih svojih maloprodajnih enotah v preteklem letu.

Skupina Panvita je danes odprla nov Mesni center AVE v Mariboru. Gre za njihov šesti mesni center in skupno osmo mesno maloprodajno enoto. Center se razprostira na dvesto kvadratnih metrih prodajnih površin in nekaj čez tristo kvadratnih metrih proizvodnih površin. Vrednost celotne investicije znaša petsto tisoč evrov, sodobno opremljen prostor s toplino lesa in prijetnih barv pa kupcu ponuja vrhunsko nakupovalno izkušnjo. V centru so zaposlili osem novih sodelavcev, kmalu pa bodo dodatno zaposlili še dve osebi. V prvem letu planirajo tri milijone evrov realizacije.

MC novinarskaV novem mesnem centru bodo kupcem zagotavljali najvišjo kakovost in največjo svežino mesa ter mesnih izdelkov zagotavlja direktor maloprodaje Panvite MIR d.d. Igor Kolar.

Celoten asortiment vključuje čez 1.000 artiklov. Na področju svežega mesa bodo kupci lahko izbirali med piščančjim, svinjskim, govejim, telečjim, kunčjim, jagnjetino in divjačino. Vsakodnevno bodo pripravljali izjemno raznoliko ponudbo mesnih pripravkov, predvsem različne vrste rolad, začinjenih kosov mesa, nabodal.

Posebej velja izpostaviti tudi Gasilske čevapčiče, ki jih prodajajo ekskluzivno v Mesnih centrih AVE in s prodajo katerih so v preteklem letu zbrali 3.533 evrov v dobrodelne namene in jih na današnji otvoritvi slovesno predali Gasilski zvezi Slovenije za delovanje z mladimi.

MC otvoritev (1)V centru bo potekala prodaja končnim kupcem kot tudi oskrba zunanjih kupcev, kot so gostinci, hoteli, šole, vrtci, bolnice.

Kot je povedal glavni izvršni direktor skupine Panvita Toni Balažič Panvita sledi svoji strategiji zagotavljanja najvišje kakovosti in varnosti skozi celotno proizvodno pot hrane od njive do mize. Kupcem želijo ponuditi samo najboljšo domačo hrano, ki jo zagotavljajo preko lastnega poljedelstva, pridelave krme, živinoreje, veterine in na koncu pridelave in predelave mesa.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.