15:10, tor, 23. Apr

V Mariboru nove prijave mučenja živali





Mariborski policisti so sporočili, da so včeraj popoldne prejeli dve prijavi, ki se nanašata na streljanje mačk v Ipavčevi ulici v Mariboru. Prvi napad naj bi se zgodil lanskega avgusta, drugi napad pa naj bil v tem mesecu. Policisti so še sporočili, da pa še niso dobili nobene prijave o nedavnem streljanju mačk z zračnim orožjem, o katerem so se razpisali nekateri uporabniki družbenega omrežja.

Včeraj prejeti prijavi se nanašata na streljanje mačk na Ipavčevi ulici v Mariboru. Prvi napad naj bi se zgodil lanskega avgusta, ko je neznani storilec z zračnim orožjem ustrelil mačko, ki je bila od 42-letne Mariborčanke. Mačko je oskrbel veterinar in ji iz rane odstranil diabolo. Mačka je okrevala. Drugi napad naj bi se zgodil v tem mesecu, ko je neznani storilec skorajda na istem mestu z zračnim orožjem ustrelil mačko 26-letnega Mariborčana. Zaradi vnetja rane je mačka poginila. Policisti so na podlagi prijav pričeli s kriminalistično preiskavo kaznivega dejanja mučenja živali.

Slika je simbolična
Slika je simbolična

Mariborski policisti so obvestili še, da so se včeraj nekateri zanimali o morebitni prijavi o streljanju mačk z zračnim orožjem na Pobrežju v Mariboru, o čemer
se je širila vest po družabnih omrežjih, a policisti take prijave niso prejeli.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.