23:34, pet, 19. Apr

V Mariboru bo (za)dišalo po palačinkah





Humanitarno društvo Rotaract Club Maribor, sestavljeno iz članov starih med 18 in 30 let, po uspešni izvedbi v prejšnih letih, ponovno organizira dobrodelni Festival palačink.

festivaval palačink 2016 (3)

Člani Rotaract kluba Maribor so v letu 2016 s peko palačink zbrali 2.000 evrov prostovoljnih prispevkov in spekli rekordnih 1.000 palačink. Tudi letos bodo zbirali prostovoljne prispevke za Fundacijo Leona Štuklja, ki podeljuje štipendije nadarjenim dijakom in študentom iz socialno ogroženih družin in za Fundacijo Mima, katere soustanovitelji so člani kluba in katera bo namenjala sredstva za nadarjene mlade športnike iz socialno ogroženih družin.

Vabimo vas, da se posladkate z več kot 20 različnimi nadevi za palačinke, v soboto, 3. junija, med 10. in 16. uro, na Trgu Svobode v Mariboru. Festival palačink je dogodek skozi katerega se predstavijo lokalni ponudniki sadnih sokov in hrane v obliki nadevov za palačinke obenem pa obiskovalci spoznajo delovanje Rotaract kluba Maribor, ki že 15 let skozi humanitarne projekte pomaga v lokalnem okolju. Dogodek je v celoti dobrodelne narave saj vsak obiskovalec v zameno za prostovoljni prispevek prejme palačinko in nadev po lastni izbiri.

Člani Rotaract kluba Maribor s peko palačink zbrali 2.000 EUR prostovoljnih prispevkov

Na voljo bodo degustacije 

Za vse obiskovalce je na voljo degustacija domačih marmelad iz Izletniške turistične kmetije Uranjek »Pri Baronu«, degustacija več kot 20 različnih nadevov za palačinke, photobooth by f-media, predstavitev Fundacije Leona Štuklja in Fundacije MIMA, predstavitev delovanja Rotaract Cluba Maribor,

Posladkajte se z nami in omogočite študij ter športno vadbo nadarjenim dijakom in študentom. Vabljeni vsi sladokusci, babice, dedki, otroci, starši in vsi stari in mladi, ki enostavno obožujete palačinke!

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.