11:00, pet, 29. Mar

V mariborska vrata visok Primorec





S ciljem, da bi ustvarili čim bolj konkurenčno moštvo za prihodnjo sezono, se vodstvo RK Maribor Branik trudi napolniti vse igralne pozicije. Tako bo mariborska vrata v prihodnji sezoni branil tudi 21-letni Martin Kocjančič, ki bo prestopil iz vrst RD Koper 2013.

Skoraj 2 metra visok vratar je svojo športno pot začel že v 2. razredu OŠ Škofije, za pozicijo vratarja pa ga je navdušil takratni trener Vanja Kralj. Nato je zaigral za vse mlajše selekcije kluba iz Kopra ter tudi za člansko moštvo. V sezoni 2016/17 je zaradi študija v Ljubljani zaigral za Slovan s katerim se je uspel prebiti nazaj v prvoligaško druščino. V prihodnji sezoni pa bo Obalo zamenjal za Štajersko.

FOTO: Osebni arhiv Martina Kocjančiča

Dobil sem informacijo, da je v Mariboru interes za sodelovanje z menoj. V stik s trenerjem Šibilo sem stopil pred dobrim mesec in pol in ker sem bil v fazi iskanja novega kluba se mi je Maribor zdel odlična priložnost. Menim, da bom imel tukaj dobre pogoje za delo ter lepo priložnost za igro na visokem nivoju, kar je pomembno za pridobivanje izkušenj za mladega vratarja. Z Mariborom si želim dosegati čim boljše rezultate v vseh tekmovanjih in želim dodati tudi svoj delež ter pomagati ekipi po svojih najboljših močeh,” je dejal Kocjančič, ki je z Mariborčani sklenil dvoletno sodelovanje z možnostjo podaljšanja za še eno sezono.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.