16:09, tor, 23. Apr

V Bistrici ob Dravi bodo končno dobili trgovino





Družinsko trgovsko podjetje Jagros d.o.o.-Trgovine Jager  je na zadnji dražbi stečajnega upravitelja Market Klasek d.o.o. v stečaju kupilo stavbo v Bistrici ob Dravi  in vso pripadajočo opremo v njem.  Krajani Bistrice ob Dravi si tako septembra lahko obetajo odprtje trgovine, ki je bila zaprta kar dve leti.

“Objekt bomo obnovili, delno preuredili, zmanjšali bomo gostinski lokal, povečali prodajni prostor, da bomo lahko nudili delno tudi tehnično blago, ki menimo, da ga kraj potrebuje. Ker še čakamo na potrditev pogodbe s strani stečajnega sodišča, še ne moremo postaviti termina odprtja. Z obnovitvenimi deli bomo pričeli konec poletja, odprtje upamo da bo v jeseni,” je pojasnil Boštjan Jager.

trgovina v bistrici ob dravi

Lokal ob trgovini nameravajo zmanjšati, verjetno pa bodo ga oddali v najem, ali ga bodo imeli sami, še ne vedo. “Prepričani smo, da bo naša široka ponudba raznovrstnih izdelkov s poudarkom na lokalnih, dobro sprejeta v kraju, ki je sedaj že nekaj časa brez trgovine,” odgovarja Jager.

Trenutno so v fazi iskanja sodelavcev za delo v trgovini v Bistrici ob Dravi, tako da vloge za zaposlitev že sprejemajo na naslovu: kadri@trgovinejager.com .

Trgovine Jager letos z jubilejno 30 obletnico

Trgovine Jager letos beležijo 30 letnico poslovanja. V letošnjem letu planirajo še zaključek investicije v Selnici ob Dravi, kjer prav tako gradijo manjši trgovski center. Bodo pa kmalu začeli tudi z rušitvenimi deli obstoječih objektov v coni nekdanjega IGM Stavbarja v Hočah, kjer bodo gradili skladiščno logistični center za potrebe oskrbe trgovin Jager.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.