13:24, čet, 25. Apr

Unicefova prireditev v Rušah





V četrtek, 12. 12. 2013, je potekala prireditev ob 10. obletnici vključitve Občine Ruše v mednarodni projekt Otrokom prijazno Unicefovo mesto.
DSC_0038
Na prireditvi so sodelovali otroci iz OŠ Janka Glazerja in Vrtca Ruše ter CICI ustvarjalnih delavnic Društva prijateljev mladine Ruše, najmlajše članice Mažoretnega twirling kluba Ruše, varovanci Varstveno delovnega centra Polž Ruše, dijaki Gimnazije in srednje kemijske šole Ruše ter učenci dislociranega oddelka Konservatorija za glasbo in balet Maribor – Ruše.

Glasbena gosta Unicefove prireditve sta bila Adi Smolar in Mitja Podlesnik.
DSC_0070

 

Razstavljene so bile punčke iz cunj, ki so delo prostovoljke Občine Ruše Majde Veronik, staršev ter vzgojiteljic otrok skupine Žoge in Muce OŠ Janka Glazerja – Vrtca Ruše.
S tem je nakup ene punčke zagotovil cepljenje enega otroka proti šestim nalezljivim boleznim. Letno v svetu umre 1,5 milijona otrok, ker niso bili cepljeni.

Prireditev je uspela tako so bili obiskovalci zelo zadovoljni nad izpeljanim programom, pozdravili so ga z bučnim aplavzom.

Obširni pregled prireditve si lahko ogledate na televiziji BK TV v oddaji Občinski informator, ki bo na sporedu v ponedeljek, 16. 12. 2013, ob 18.30.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.