20:03, čet, 28. Mar

NK Maribor: Delo opravljajo odlično. Trener Milanič ima pogodbo do 2021.





Mariborčani so pripravljeni na jutrišnji dvoboj v Krškem. Manjkal bo le Saša Ivković. V izjavi za medije je Darko Milanič danes izjavil, da je jutri nujno zmagat. Zapise nekaterih medijev, da odhaja iz kluba in da je v sporu z direktorjem je komentiral, da v klubu opravljajo svoje delo odlično, da so to le mogoča zavajanja zaradi bližajočega se derbija.

Izjave za medije smo prenašali tudi v živo:

Odziv na objave medijev o konfliktu med direktorjem in selektorjem je ž objavil tudi klub NK Maribor na svoji spletni strani. Lahko si ga preberete tudi tukaj:

“Navijači, ne skrbite! Klub je povsem osredotočen na tekmo v Krškem in preostale do konca sezone. Trener Darko Milanič ima pogodbo do 2021 in ne glede na ponudbe, ki jih potencialno ima, bo pogodbo oddelal do konca, ker ima popolno zaupanje športnega dela in navijačev. Razumemo, da je prvenstvo v zaključni fazi, da se bliža prestopni rok in da se pojavljajo razne novice. Toda klub je usmerjen le k naslednji tekmi v soboto, potem k derbiju in je lačen lovorik,” je klubsko stališče predstavil Miran Pavlin.

Torej so v NK Maribor zagotovili, da  Milanič ostaja trener, kar je v imenu kluba storil Zahovićev najtesnejši sodelavec Miran Pavlin.

Jutri se vijoličasti pomerijo s Krškim, v soboto, 19. maja, pa se v Mariboru obeta sila vroč večni derbi. Dvoboj med Olimpijo in Mariborom bo bržkone odločal o slovenskemu prvaku.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.