13:31, čet, 18. Apr

Tekme Lige prvakov bomo lahko spremljali tudi na Trgu Leona Štuklja





Vsi, ki si niste zagotovili vstopnice za tekmo Lige prvakov, boste slednje lahko spremljali na velikem zaslonu na Trgu Leona Štuklja v Mariboru.

Dobra novica za vse, ki si niste uspeli zagotoviti vstopnice za tekmo Lige prvakov, boste slednjo lahko spremljali na Trgu Leona Štuklja. “Mestna občina Maribor bo v sodelovanju s Heinekenom na Trgu Leona Štuklja omogočila ogled tekem Lige prvakov. Prvič si bomo skupaj lahko tekmo ogledali že jutri, ko bo NK Maribor igral proti nogometnemu klubu Spartak Moskva. Prenos tekme bo potekal na velikem zaslonu, na prizorišče pa ste vabljeni od 17. ure naprej,” so sporočili iz MO Maribor.

prenos bs nk maribor

Policija bo zaradi učinkovitega  zagotavljanja varnosti ljudi uporabila  tehnična  sredstva  za fotografiranje in video snemanje, tudi iz zraka

Prav tako bo policija na jutrišnji nogometni tekmi med kluboma NK Maribor in FC Spartak Moskva uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje. “Tehnična sredstva  za  video  snemanje  bodo uporabljena na krajih v mestu Maribor,  kjer  se  po  navadi  zbirajo  gostujoči  navijači (Grajski trg z bližnjo okolico, Trg Leona Štuklja z okolico,..), v okolici stadiona, kakor tudi na samem stadionu, tako na tleh kot v zraku,” so sporočili iz PU Maribor.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.