12:00, pet, 19. Apr

Ta vikend v Vuzenici 14. Von Pistor





Štirinajst let po prvi prireditvi Von Pistor, društvo Pitoni z.o.o. in TIC Vuzenica, v soboto 2. februarja 2019 ob 19. uri v Modri dvorani Vuzenica, ponovno pripravljata enega najodmevnejših dogodkov v Vuzenici. Ponovno bodo podelili nagrade najzaslužnejšim občanom, društvom in podjetjem v občini.

Podelili bodo nagrade v treh različnih kategorijah, dogodek leta, kulturnik leta in podjetnik leta, kamor se glede na prispele predloge občank in občanov nominira tri kandidate. O zmagovalcu nato odločajo občani preko glasovanja po principu – vsako gospodinjstvo en glas.

Poleg omenjenih pa se podeli tudi nagrada za športnika leta, ki jo pripravi Občina Vuzenica in Von Pistor 2018 za življenjsko delo. Nagrade bodo razkrite na sami prireditvi.

von pistor plakat

Dogodek bo tudi tokrat v dobrih dveh urah ponudil mnogo. Posebej za to priložnost pripravljen odličen avtorski humor gledališke skupine Pitoni z.o.o, slovenske glasbene zvezde z izvedbami v živo (tokrat Avtomobili (Marko Vuksanović), Okustični in Eva Boto), domače podeljevalske pare, filmske projekcije nagrajencev, inovativno scenografijo in atraktivne točke.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.