01:31, čet, 25. Apr

Ta konec meseca 19. Festival Letni oder Ruše





Med 24. avgustom in 1. septembrom bo poletje v Rušah znova popestril program Festivala Letni oder Ruše (FLOR). Tudi letos bodo gostili zveneča imena, predvsem z glasbenega in kulturnega področja. Na letnem gledališču bodo med drugim nastopili Branko Đurić – Đura, Vlatko Stefanovski in Vasko Atanasovski, Orlek & Matjaž Javšnik ter Tony Cetinski. 

Vsako leto se v okviru Festivala letni oder Ruše (FLOR) zvrsti več kot 35 prireditev, ki privabijo okrog 10.000 obiskovalcev. V Centru za mlade (CEZAM) Ruše, ki so glavni organizator Festivala, se tudi letos nadejajo podobnih številk, kot v preteklih letih.

 

gibonni (4)

 

Tudi v tokratnem programu bodo organizatorji, CEZAM – Javni zavod Centra za mlade Ruše, obiskovalcem postregli z vrhunskimi glasbenimi izvajalci, igralci in stand up komiki. Začeli bodo v petek, 24. avgusta ob 21h, z Mednarodnim festivalom dokumentarnih filmov Združenih narodov (UNAFF 2018), nadaljevali v soboto , ko prirejajo Sobotni party. V nedeljo, 26. avgusta bo nastopil Branko Đurić – Đura z avtorsko uspešnico Đurologija. Dogajanje bosta na letnem gledališču nadaljevala v torek, 28. avgusta Vlatko Stefanovski in Vasko Atanasovski, v sredo bo sledil Operni večer, v četrtek pa koncertna komedija Frpruh z Orlekom & Matjažem Javšnikom. Osrednje dogajanje bo zaključeno v soboto, 1. septembra, s predskupino in koncertom priljubljenega hrvaškega glasbenika in pevca Tonyja Cetinskega. 

Vstopnice za vse predstave na glavnem prizorišču so na prodaj na njihovi spletni strani, na recepciji Športnega parka Ruše ter na spletni strani in prodajnih mestih Eventima.

Spremljevalni program
V spremljevalnem programu bo potekal vsak dan v središču Ruš  “na vasi” kot pravijo domačini.  Vrstile se bodo tudi predstave in delavnice za otroke, zvezdni kino,  nastopi kulturnih društev ter kulinarična ponudba lokalnih gostincev v središču mesta. V nedeljo, 26. avgusta, med 11. in 20. uro, vabijo na Dravsko surf plažo na čolnarni pod Športnim parkom Ruše. Celotni program Letnega odra, lahko preverite na TEJ POVEZAVI.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.