11:59, sob, 20. Apr

Ta četrtek nočna smuka vse do Snežnega stadiona





Na Mariborskem Pohorju bo ta četrtek, 10. januarja, v času nočne smuke prvič v letošnji zimski sezoni možno smučati vse do doline po Snežnem stadionu. “Tako bo tega dne na nočni smuki, ki jo bomo vsem smučarjem ponudili po promocijski ceni, ob sedežnici Sleme in trakovih Bejbika 1 in 2 začela obratovati še sedežnica Poštela,” so sporočili iz Marproma.

Nočna smuka na Mariborskem Pohorju. Vir: Marprom
Nočna smuka na Mariborskem Pohorju. Vir: Marprom

Nočna smuka na Mariborskem Pohorju do doline bo ta četrtek med 18. in 21. uro vsem smučarjem na voljo po enotni znižani ceni vozovnice 5 evrov. Po končani nočni smuki bodo zatem od 21. do 22. ure smučišča ostala osvetljena in odprta še za spuste s pležuhi, za kar bo veljala ista cena nočne vozovnice. “Poleg tega bo ob otvoritvi Snežnega stadiona imetnike vozovnice za nočno smuko v kočah in lokalih do doline (Koča Koča, Car bar, Lisičkin brlog, Škratov brlog, S bar, Planika, Koča Luka, Koča Trikotna jasa, Gondola Fun bar, Hotel Arena) čakal brezplačen topel napitek za odrasle in otroke,” so zapisali v sporočilu za javnost.

Snežni stadion, kjer sedežnica Radvanje sprva še ne bo v pogonu, bo po četrtku nato ostal odprt tudi v naslednjih dneh za dnevno in nočno smuko. “Pri tem v času med končano dnevno smuko in začetkom nočne Snežnega stadiona (zlasti v primeru višjih temperatur) zaradi ohranjanja kakovosti snega ne bomo teptali,” so še sporočili iz Marproma.
Omenjena promocijska cena vozovnice za nočno smuko bo veljala samo ta četrtek, ob tem pa različne ugodnosti tako za dnevno kot nočno smuko načrtujejo tudi za nadaljevanje zimske sezone. “Prav tako si prizadevamo, da čim prej odpremo še Čopovo progo do doline, na kateri trenutno še ni dovolj snega za kakovostno in varno smuko,” so dodali.
K temu so še dodali, da bodo v kratkem obiskovalce seznanili tudi z novostmi v ponudbi smučarskega centra.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.