13:58, čet, 28. Mar

Sredi dneva in popoldne se bo vreme zjasnilo





Danes bo ob morju pretežno jasno. Drugod sprva pretežno oblačno, ponekod bo občasno še rahlo deževalo. Sredi dneva in popoldne se bo jasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 28, na Primorskem do 31 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Vir: pixabay.com

V sredo bo sončno s spremenljivo oblačnostjo, sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe in nevihte. Manj verjetne bodo ob morju in v vzhodni Sloveniji. Jutranje temperature bodo od 14 do 18, na Primorskem do 20, najvišje dnevne od 26 do 33 stopinj Celzija.

Obeti: V četrtek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe in nevihte, ki se bodo nadaljevale tudi v noč. V petek nas bo prešla hladna fronta s padavinami, sprva bodo tudi nevihte. Na Primorskem bo zapihala šibka burja. Ohladilo se bo.

Vremenska slika: Iznad zahodne Evrope se je nad Alpe razširilo šibko območje visokega zračnega tlaka. Z jugovzhodnimi vetrovi k nam doteka nekoliko hladnejši zrak, popoldne pa se bo veter v višinah obračal na jugozahodno smer.

Napoved za sosednje pokrajine: Danes bo v krajih južno od nas sončno, drugod sprva pretežno oblačno, čez dan se bo jasnilo. V sredo bo večinoma sončno, v Alpah bodo krajevne plohe in nevihte.

Biovreme: V torek bo vremenska obremenitev oslabela in postopoma ponehala. V sredo bo vpliv vremena na počutje ljudi zmerno obremenilen, občutljivi ljudje bodo imeli manjše vremensko pogojene težave.
Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.