23:17, čet, 28. Mar

Sobotni bazar Waldorfskega vrtca Studenček





V soboto, 30. novembra 2019, od 12. do 18. ure, bo v začasnih prostorih (po požaru) Waldorfskega vrtca Studenček, v pritličju Waldorfske šole Maribor na Valvasorjevi 75, Bazar, ki ga pripravlja kolektiv vrtca skupaj z otroki in družinami. Na bazarju bodo odprli vrata vsem zainteresiranim družinam, da obiščejo in doživijo waldorfski vrtec in doživijo predpraznično vzdušje ob kulturnem in zabavnem programu.

Skupaj z otroki in prijatelji se bodo lahko gostje posladkali v Sofijini čajnici in zaigrali zabavno igro na srečo »Studenčkov vrtiljak«. Za otroke so pripravili kratko lutkovno predstavo Adventna pravljica ob 14:30 in drugo ponovitev ob 16:30. Na prodajni stojnici bo možen tudi nakup majhnih ličnih darilc. Bazar s skupnimi močmi pripravljajo prostovoljno starši in zaposleni iz vrtca. Izkupiček od prodaje kupončkov in izdelkov bodo namenili za socialni sklad vrtca, s katerim podpirajo družine, ki zaradi nenadnih težkih okoliščin, kot so izguba službe ipd., več ne morejo plačati polne cene vrtca.

Zabavna igra Kolo sreče. Vir: Waldorfski vrtec Studenček

Za tiste, ki bodo premogli še dovolj moči in radovednosti, bo na voljo še bogato in malo glasnejše sejemsko predbožično dogajanje v zgornjih nadstropjih poslopja, ki ga organizira Waldorfska šola Maribor in je primerno tudi za večje otroke in mladino. Na info točki bodo lahko starši pridobili informacije o vpisu in še čem.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.