22:48, tor, 16. Apr

Smučarsko tekmovanje za osnovnošolce na Mariborskem Pohorju





Agencija Martura pripravlja zadnji dan februarja, 29. februarja 2020, na Mariborskem Pohorju smučarsko tekmovanje za osnovnošolce, poimenovano Pokal CIK CAK. Tekmovanje bo rekreativne narave, s poudarkom na druženju in zabavi na smučeh, prijetnem vzdušju, nagradah in okusni hrani, so zapisali organizatorji.

Pokal CIK CAK je zasnovan tako, da so otroci razdeljeni v 3 triade osnovne šole in še po spolu. Tekmovanje bo na progi Bejbika, zato je primerno tudi za smučarje začetnike. Prizorišče pa je lahko dostopno gledalcem, ki si bodo lahko dogajanje ogledali od blizu, ob robu proge ali s terase bližnje koče.

Slika je simbolična.
Slika je simbolična.

Vsak prijavljen šolar bo na začetku prejel startno številko in darilni paket. Po končanem tekmovanju bo sledila podelitev medalj; najboljši iz vsake kategorije bodo poleg medalje in priznanja prejeli še prehodni pokal. Na koncu se bo vsak udeleženec lahko še okrepčal s toplo malico. Smučarska vozovnica, ki jo bo tekmovalec prejel ob prijavi, bo veljala cel dan, tako da bo lahko smučarski dan na Pohorju trajal še po koncu tekmovanja.

Prijave tekmovalcev so mogoče do 21. februarja preko e-naslova booking@martura.si ali telefona na številki 041 304 925.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.