09:42, pet, 19. Apr

Slovenski projekt, katerega so podprli znani športniki





Mlado in ambiciozno slovensko podjetje je razvilo inteligentne športne nogavice, kakršnih do sedaj na našem trgu še ni bilo zaslediti. Ustvarili so novo, slovensko blagovno znamko GO4GOAL. Gre za športne nogavice, ki poskrbijo za zaščito in najboljše pogoje pri fizičnih naporih z namenom izboljšanja športnikovih zmogljivosti. Športne nogavice so testirali profesionalni športniki kot so Marcos Tavares, Bojan Jokić, Beno Udrih, Borut Mačkovšek, Uroš Zorman, Timotej Lampe Ignjić, Eva Mori, Dejan Zavec in mnogi drugi. Zdaj jih boste lahko naročili tudi vi. Glavač si želi, da bi ljudje podprli njegov projekt.

Marcos TavaresSlovenski projekt, ki si želi domače podpore

V Sloveniji je ogromno podjetnikov, ki svojo srečo in poslovne priložnosti poiščejo v tujini. To zagotovo ne velja za 30-letnega prekmurca Tadeja Glavača. S pomočjo strokovnjakov je izdelal intelegentno zasnovane športne nogavice GO4GOAL. Glavač razlaga, da se malo ljudi zaveda, da so nogavice zelo pomemben del športne opreme, saj predstavljajo prvi stik s stopalom. »Naše GO4GOAL športne nogavice so izdelane iz najkvalitetnejših materialov, s posebnimi všitki, ki dajejo določenemu delu stopala oporo, stabilnost in zaščito. Oblikovane so bile po natančno izpeljanih raziskavah in po pogovorih z raznimi strokovnjaki, kot so fizioterapevti in ortopedi, ki se na anatomijo in funkcionalnost stopala najbolj spoznajo. Izdelane so v treh različnih modelih in sicer »ankle« model, ta je najnižji, saj sega preko gležnja, potem »crew« model, ki sega do sredine meč, in še najvišji, »knee-high« model, ki sega do kolena. Vsi trije modeli imajo približno enake lastnosti, s tem, da je najvišji model opremljen še z aktivno kompresijo, ki zmanjšuje vibracije in izboljša koordinacijo. Od vsakega posameznika in od njegove športne discipline pa je odvisno, kateri model mu najbolj ustreza in mu je najbolj všeč.« Čeprav bi bila v tujini proizvodnja cenejša, so se v podjetju odločili, da projekt ostane vseslovenski. Za proizvodnjo so se dogovorili s slovenskim podjetjem Intersocks. »Seveda bi bila na Kitajskem proizvodnja cenejša (smeh). Vendar sam želim delati na kvaliteti. Slovensko podjetje Intersocks velja za vodilno podjetje na svetu, kar se tiče razvoja tkanin in izdelave športnih nogavic. Imajo več kot trideset let bogatih izkušenj in veljajo za eno izmed boljših svetovnih podjetij. Prav je, da sodelujem z domačim podjetjem, in da projekt zaživi tukaj.« Glavač si seveda želi, da bi ga podprlo čim več Slovencev. »Znani športniki so me podprli in mi dali odlične povratne informacije. Sedaj pa je čas, da nogavice spravimo v vsak dom. Naše GO4GOAL športne nogavice so namreč namenjene tako profesionalnim kot rekreativnim športnikom.«

JERN1159

S prednaročili do množične prodaje

Zaradi kakovostnih materialov je zagon proizvodnje zelo drag. V podjetju so se zato odločili, da projekt oživijo s pomočjo množičnega financiranja (crowdfunding). V Sloveniji je zelo popularna platforma Indiegogo. Na omenjeni strani se je zagnalo že več slovenskih projektov. Tudi Glavač s svojo ekipo mesec dni zbira sredstva za uresničitev svojih idej preko omenjene platforme. »To pomeni, da lahko podprete naš projekt z nakupom enega ali več parov naših športnih nogavic. Le te naročite in čez nekaj časa dobite na dom. Povsem enostavno. Vi dobite kakovostne športne nogavice, mi pa sredstva, s katerimi bomo lahko zagnali proizvodnjo.« Od danes naprej se na spletni platformi Indiegogo začnejo zbirati prednaročila. Vse do 10. decembra bo možno naročiti GO4GOAL športne nogavice v treh barvah (beli, črni in belo/črni), na voljo pa bodo trije različni modeli po znižanih cenah. Nizki (14€), srednji (18 €) in model do kolen – kompresijski (23€).

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.