19:57, čet, 28. Mar

Šank Rock v 35. letu “Nekaj več”






Priljubljena glasbena skupina Šank Rock letos praznujejo jubilejnih 35 let. Legendarni rockerji, z neverjetno energijo obljubljajo, da bo to leto Nekaj več – kot nosita naslov prvi single in videospot iz istoimenskega albuma.

 

šank rock

 

Člani trdožive rokovske zasedbe na vprašanje, na kaj so v vseh teh letih najbolj ponosni , odgovarjajo, da so ¨definitivno ponosni na to, da smo zdržali teh 35 let, ponosni smo tudi na vse vzpone in padce, ki so se nam zgodili, je že moralo tako biti, da se zdaj rojevajo nove ideje, skladbe, albumi, turneje,… predvsem pa smo najbolj ponosni na našo publiko, na vse, ki so nas odkrili že pred leti in zvesto vztrajajo z nami, in seveda tudi na vse, ki nas na novo odkrivajo. Dobrodošli v našem klubu – saj veste, ni sreče brez rock ‘n’ rolla.¨

Vir: Facebook Šank Rock
Vir: Facebook Šank Rock

Videospot za skladbo “Nekaj več”, ki je nastala izpod spretnih prstov avtorja glasbe Bora Zuljana, avtorja besedila Leona Oblaka ter ob edinstveni interpretaciji članov zasedbe, so snemali izključno na cesti. Vsi kadri so namreč posneti med vožnjo. Za sproščeno in prijetno vzdušje je poskrbela tudi ženska družba z Jano Morelj na čelu, ki se je izkazala za odlično voznico in so ji legendarni rockerji popolnoma zaupali ter se ji med vožnjo prepustili. Sami zase pa Šank rock-erji pravijo, da so z leti postali bolj varni, trezni ter osveščeni vozniki.

Ob tej priložnosti so prenovili spletno stran www.sankrock.si , kjer lahko sedaj spremljate vse aktivnosti in novosti njihove skupine, na njihovi spletni strani boste lahko na tekočem z vsemi datumi nastopov letošnje turneje Nekaj več, ki se bo začela 12.maja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Za obiskovalce letošnjih jubilejnih koncertov pa  ima skupina Šank Rock pripravljeno presenečenje, kar nekaj naključno izbranih obiskovalcev bo namreč dobilo izvod njihovega najnovejšega albuma Nekaj več, obljubljajo pa prenovljen koncertni repertoar, nove skladbe, nepozabno žurersko energijo, tehnično perfekcijo in še večji spektakel kot na dosedanjih koncertih.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.