09:11, pet, 29. Mar

ROKOMET: Ptujčanke klonile pred Celjankami





Na štajerskem derbiju so se že drugič v tednu dni merile rokometašice Ptuja in kolegice iz Celja. Tokrat v ligaškem tekmovanju. Ptujčankam na tekmi pred domačimi tribunami ni uspelo navdušiti občinstva. Tako je bilo tudi pričakovati, saj se dominantne ŽRK Celje trenutno nahaja med najboljšimi tremi ekipami v Sloveniji.

ptuj_celje rokomet 4

Gostje so že na začetku prvega polčasa visoko vodile z 12:6. Ptujsko obrambo so premagovale z eksplozivno igro in hitrimi protinapadi, članice Aklimata Ptuj pa niso uspele pravočasno krpati odprtega prostora. Prvi del se je končal s 13:20, v drugem polčasu pa se scenarij ni bistveno spremenil.

ptuj_celje rokomet

Po visokem vodstvu je trener Oblak premešal postavo gostujočih in tako Ptujčankam dopustil približanje rezultata na 27:34. Kljub temu domačinke niso zbrale dovolj moči za morebiten preobrat. Po končnem sodnikovem žvižgu je bil rezultat 29:37 v prid Celja. Kljub zmagi gostujočih, pa je največ golov na tekmi je zabeležila igralka domače ekipe, Patricija Korotaj, ki je bila natančna 7-krat.
Podrobnosti nocoj ob 18.30 v oddaji Občinski informator na BK TV.

ptuj_celje rokomet 3

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.