09:05, pet, 19. Apr

Robin Schulz poskrbel za vrhunec StellarBeata





Z nastopom nemškega superzvezdnika Robina Schulza, ki je poskrbel za neverjetni glasbeno-vizualni spektakel, je tretja elektronska pustolovščina StellarBeat dosegla svoj vrhunec. Na intergalaktičnem glasbenem potovanju ob akumulacijskem jezeru v Rogozi, se je v 3 dneh zvrstilo več kot 50 DJ-jev, ki so poskrbeli za edinstveno doživetje tega poletja.

Tretje leto zapored so se oboževalci elektronske glasbe zbrali ob akumulacijskem jezeru v Rogozi, kjer so organizatorji tudi letos poskrbeli za dogajanje, ki je navdušilo obiskovalce glasbenega festivala. Na zadnji festivalski dan je na oder Stellar Arene stopil z Grammyjem nominiran globalni superzvezdnik Robin Schulz, ki je s svojim sproščenim načinom in izjemnim občutkom za množico poskrbel za nepozabno obiskovalcev.

FOTO: Shooting like Pablo
FOTO: Shooting like Pablo

V Sloveniji je prvič predstavil svoj spektakularen glasbeno – vizualni performance, ki je sestavljen iz njegovih svetovnih uspešnic in izjemne količine vizualnih, pirotehničnih in drugih posebnih efektov. S tem showom je Robin nastopil že na največjih odrih po celem svetu in vedno znova začaral množice ljudi, kar mu je uspelo tudi pred več tisoč glavo množico v Stellar Areni. Pred Robinom Schulzem so plesišče razgrevali Damir Ludvig, Vanillaz, Maynamic, Mike Prob ter zmagovalec DJ natečaja Redhedii. Medtem pa so na Undetected odru vsi nestrpno pričakovali izjemnega bolgarskega DJ-ja Metodija Hristova, ki že nekaj let navdušuje poslušalce z edinstvenim stilom od surovega techna do temnih plati tech housa. Tudi njemu so se pridružili še nekateri izjemni artisti, od Brleeja, Bilbonija, Boltzmanna, Luxie in David Curieja, sončni vzhod pa je s pustolovci tokrat pričakal Tommy DeClerque, ki je s svojim setom ob 7. uri tudi uradno zaključil tretji festival StellarBeat. Trije dnevi glasbene pustolovščine so minili, a spomini, ki so si jih ustvarili tisoči obiskovalci največjega elektronskega festivala v Sloveniji bodo ostali.

Ob jezeru v Rogozi so v tem vikendu občinstvo iz cele Slovenije in tudi tujine na potovanje popeljali izjemni performerji, kot so poleg Schulza še mistični Claptone, Mahmut Orhan in ‘hitmaker’ Burak Yeter, fantastična Fernanda Martins, Metodi Hristov ter Mladen Tomić. Na odru Stellar Arene in Undetected odra so se jim pridružili še drugi slovenski in tuji DJ-ji, ki so v treh dneh predstavili širok spekter elektronske plesne glasbe in zadostili različnim okusom množičnega občinstva. Organizatorji so s trenutno neuradnimi številkami obiskovalcev izjemno zadovoljni, festival je bil tudi destinacija številnim tujim gostom, kot tudi slovenskim pustolovcem iz cele države. Organizatorji zdaj pridno zaključujejo in pospravljajo festivalsko prizorišče in bodo kar kmalu pričeli z ustvarjanjem še večje elektronske pustolovščine za prihodnje leto.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.