01:31, sob, 20. Apr

Radlje ob Dravi v soboto 22. marca





V soboto, 22.marca 2014 bodo v Radljah ob Dravi naslednji dogodki:

Ob 9:00 uri v Športni hiši Radlje bo potekalo tekmovanje v športnem plezanju vzhodna liga. PK Martinček organizira tekmovanje za okrog 240 otrok iz vzhodne Slovenije.
Vstop prost. Organizator: PK Martinček Radlje, ŠKTM, MKC Marenberški.

Ob 16:00 uri v večnamenski dvorani Vuhred. Prireditev ob dnevu žena in materinskem dnevu, za matere in žene. Organizator vrtec in šola Vuhred z gosti.

Ob 17:00 uri na Športnem stadionu Radlje ob Dravi. Nogometna tekma med NK Radlje in NK Kovinar Štore. Organizator: Nogometni klub Radlje.

Ob 20:00 uri v MKC Radlje bo potekal koncert skupine IF: Tribute to Pink Floyd. Člani klasične zasedbe SydBarret Pink Floyd, so nastali v Londonu, v šestdesetih letih prejšnjega stoletja. Richard Wright, Roger Waters, Nick Mason in seveda kasnejši kitarist in vokalist David Gilmour so bili ustvarjalci nekaterih najbolj prepoznavnih albumov vseh časov: Dark side of the moon, Wish you were here, The wall … Mnoge znane pesmi, katerih zvrsti se raztezajo od bluesa, rocka, psihadelike in seveda tudi glasbo iz drugih albumov vam bodo predstavili člani skupine IF iz Tržiča. Glasbena skupina IF je nastala z namenom ustvarjati harmonične glasbene trenutke skupine Pink Floyd in s tem pričarati pozitivno glasbeno energijo, ki povezuje ljudi in je sama sebi namen.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.