12:15, čet, 28. Mar

Prikaz nasprotnih dejstev: Če nisi bil v volilnem štabu Urške Repolusk, nimaš službe na Občini Ruše?





V zvezi s člankom “Če nisi bil v volilnem štabu Urške Repolusk, nimaš službe na Občini Ruše?“, ki je bil na portalu Lokalec.si objavljen dne 3. oktobra, smo od Občine Ruše, županje Urške Repolusk, prejeli zahtevek o popravku oziroma prikazu nasprotnih dejstev. Prikaz objavljamo v obliki, kot smo ga prejeli, brez uredniških in lektorskih posegov.

Občina Ruše ostro nasprotuje navedbam medija Lokalec.si v prispevku „Če nisi bil v volilnem štabu Urške Repolusk, nimaš službena Občini Ruše?“, ki je skrajno žaljiv do vseh zaposlenih v občini.

Vsi zaposleni v Občini Ruše si prizadevajo k strokovnemu in profesionalnemu delu občine. Vsak od njih je pomemben člen, ki prispeva k nemotenemu delovanju občine.

Občina Ruše skrbi, da se postopki zaposlitev in imenovanj izvajajo skladno z veljavno zakonodajo. Kar velja tudi za izpostavljene primere v prispevku. Zaposlitve in imenovanja so se izvedle, zaradi zagotavljanja učinkovitejšega in nemotenega izvajanja nalog organa ter zaradi povečanega obsega dela. Izbrani imajo dolgoletne delovne izkušnje in znanja za opravljanje nalog na delovnih mestih, ki jih zasedajo ter funkcij, ki jih opravljajo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.