00:03, pet, 26. Apr

Prikaz drugih oziroma nasprotnih dejstev: V Rušah 1.300 evrov mesečno novonastalemu podjetju brez referenc





V zvezi s člankom “V Rušah 1.300 evrov mesečno novonastalemu podjetju brez referenc“, ki je bil na portalu Lokalec.si objavljen dne 24. oktobra 2019, smo od Suzane Rudež prejeli zahtevek o popravku. Prikaz objavljamo v obliki, kot smo ga prejeli, brez uredniških in lektorskih posegov.

Kot lastnica podjetja KOREKTOR, s.p., prosto konkuriram na trgu in sodelujem z različnimi poslovnimi partnerji, med katerimi je tudi Občina Ruše. Moje skoraj dvajsetletne delovne izkušnje, ki sem si jih pridobivala v različnih organizacijah, segajo na različna področja dela in sicer odnosov z javnostmi,javnega nastopanja, promocije, upravljanja s človeškimi viri, plačnega sistema, javnih financ, izvajanja usposabljanj, delavnic, sodelovanja v obsežnih razvojnih projektih in mednarodnega sodelovanja. Takosem razvila odlične organizacijske in komunikacijske veščine, interdisciplinarnost, doslednost, delavnost in poštenost, kar lahko potrdijo moji poslovni partnerji in delodajalci. Slednje mi jepomagalo, da sem v zelo kratkem času spoznala vsebine dela, projekte in dejavnosti Občine Ruše ter vzpostavila ustrezno organizacijo dela na področju odnosov z javnostmi.

Ker prosto konkuriram na trgu, poslujem tudi s podjetji zasebnega sektorja, katerih plačila se ne izkazujejo v sistemu ERAR in so bila izvedena že tri mesece pred prvim nakazilom Občine Ruše. Zato je navedba, da je bilo moje podjetje brez kakršnegakoli posla pred prvim nakazilom Občine Ruše,neresnična.

Svojega podjetja ne posojam nikomur, ker bi to bilo protizakonito. O mojem delu mesečno poročam Občini Ruše in je sledljivo ter preverljivo. Obsega spremljanje medijev, svetovanje za odzive na medije,svetovanje za komuniciranje z javnostmi, pripravo odgovorov na novinarska vprašanja, pripravo zahtev za popravek na prispevke in članke, pripravo prijav kršitev medijev, pripravo govorov, nagovorov, prispevkov, obvestil ter skrb za izdajo Obvestil Občine Ruše. V obdobju poslovanja z Občino Ruše sem med naštetimi nalogami pripravila skoraj 300 odgovorov na novinarska vprašanja, 10 zahtev za popravek, 4 izdaje Obvestil Občine Ruše s pripravo člankov ter druga številna obvestila, prispevke,govore, nagovore, itd.

V delu prispevka, kjer medij navaja, da niso znani stroški urednika, izpostavljam, da sem se na razpis za odgovornega urednika občinskega glasila Občine Ruše prijavila brez zahteve po dodatnem plačilu.

Suzana Rudež

Članek je objavljen na podlagi sodbe, citiran izrek.

 

qrf

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.