01:47, pet, 19. Apr

VIDEO: Prihaja 9. mednarodna tattoo konvencija





Med 7. in 9. oktobrom se bo v Univerzitetnem športnem centru Leona Štuklja v Mariboru odvijala 9. mednarodna tattoo konvencija. Tetoverji iz različnih držav bodo znova predstavili svoje delo. 
Pet konvencij se je odvilo v Ljubljani, eno je gostilo Krško, prihodnji vikend pa se bo na tattoo zemljevid že tretjič vpisal tudi Maribor. Maribor ima tako ponovno priložnost, da z odmevno prireditvijo popestri jesenske dneve in začetek študijskega leta. “V mestu pričakujemo večje število obiskovalcev iz tujine, predvsem iz sosednje Avstrije, kar pomeni tudi večje število nočitev in drugih spremljevalnih, predvsem gostinskih storitev,” sporočajo organizatorji.

Že deveto zaporedno slovensko druženje ljubiteljev tattoojev obeta najštevilčnejši dogodek te vrste doslej, z rekordno udeležbo tako domačih kot tujih tetoverjev. Na konvencijo je prijavljenih več kot 80 tattoo artistov iz 11 držav – Slovenije, Hrvaške, Italije, Srbije, Bosne in Hercegovine, Avstrije, Francije, Nemčije, Norveške, Danske in Nove Zelandije.

tattoo04

Pripravljamo tudi bogat spremljevalni program. Vsekakor bo paša za oči tekmovanje za miss pin-up, Wild West line dance (country ples v vrstah) in nastop kulturno plesnega društva Mana Tahiti Slovenija, ustanovljenega z namenom širjenja tahitijskega tradicionalnega plesa Ori Tahiti, ter drugih aspektov tahitijske in širše polinezijske kulture.

tattoo05

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.