10:30, sob, 20. Apr

Prestavili Dan športa v Rušah





Zaradi napovedanega slabega vremena so organizatorji spomladanskega Dneva športa v Rušah prestavili na soboto 18. maja. To soboto, 4. maja pa bodo izvedli turnir v keglanju in uvodno tekmovanje slovenske pump lige “Pumpaj Slovenja”.Pumptrack_Ruše-17
Zaradi napovedane slabega vremena ta konec tedna so organizatorji spomladanskega Dneva športa pestro dogajanje prestavili na soboto, 18.5.2019. “Dan rekreativnega športa v Športnem parku Ruše bomo namenili rekreaciji in športu za vse generacije, zato je organizirajo pester celodnevni program za vse okuse: rekreativce, ljubitelje vodnih športov, družine in vse zabave željne obiskovalce. Vse aktivnosti so za obiskovalce brezplačne,” dodajajo organizatorji.

Izbirali boste lahko v izjemno pestrem naboru aktivnosti, kot so odbojka na mivki, ulična košarka, animacija za najmlajše, rolanje, hokej na rolerjih, kegljanju, skejtanju, družinskem kolesarjenju, slackline delavnicah, vodenih vadbah, veslanju in SUP-anju na bližnji Dravski plaži s KURSom.  Ta dan bodo tudi odprta vrata Bazena Ruše in predstavitvi vodne košarke.

Letošnji dan bodo popestrili tudi drugi posebni dogodki, kot je prikaz dela s štirinožnimi ljubljenčki, poslikava obrazov, cirkuške vragolije in pestro kulinarično ponudbo Gud Street Fud in domačih palačink.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.