11:20, pet, 29. Mar

Prenovljen Saloon je odprl svoja vrata





Pretekli teden je pizzerija in mehiška restavracija na svečani prireditvi otvorila odprtje novega dela lokala.


Lokal Saloon deluje že pet let, ideja zanj pa se je porodila lastniku, Nikolasu Konečniku, že nekaj časa nazaj med potovanjem po Evropi. V prenovo je bilo vloženega veliko dela in truda, kar daje lastniku veliko moči, da se bo trudil tudi v prihodnje.

Prenovljen del lokala je za Saloon velika pridobitev, saj lahko v njem sprejmejo večje število gostov, prav tako pa so s prenovitvijo pridobili tudi prostore za zabavo, druženja ter praznovanja. Za otvoritev so se lastnik ter njegova ekipa izjemno potrudili, za svoje goste pa so pripravili tudi zanimiv program. Zanje so Saloonovi barmani pripravili tudi koktejle dobrodošlice, ki so jih postregle čedne hostese. Zanimiv pa je bil tudi jedilnik, ki so ga pripravili posebej za ta večer. Na njem so se znašle različne dobrote, ki jih strežejo v restavraciji Saloon.

Na slavnostni otvoritvi pa se je predstavila tudi priznana vinska znamka Guerila. Prisotnim so ponudili širok spekter vin za pokušino ter tako pripomogli k še boljšemu okusu, že tako odlične mehiške hrane.

Poskrbljeno je bilo tudi za glasbeni vložek. S kitaro in western komadi je goste zabava Pidži in njegov bend. Prireditve so se udeležili tudi Čuki. Navzočim so predstavili nov videospot, ki so ga posneli v Saloonu. Za obiskovalce pa so tudi v živo zapeli.

Pa vendar še to ni bilo vse. Pred Saloonom je goste čakal tudi helikopter, ki je vse, ki so želeli zapeljal tudi na krajšo adrenalinsko vožnjo, kar je nedvomno pripomoglo k nepozabnosti dogodka. Na otvoritvi pa smo izvedeli tudi kakšne načrte in ambicije imajo v Saloonu v prihodnosti. Ena izmed vizij je torej, da bi postavili in uredili Kavbojsko-mehiško naselje, v katerem bi lahko ljudje preživljali dopuste in uživali v naravi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.