10:12, čet, 28. Mar

Pozor na cesti! Prilagodite vožnjo zimskim razmeram na cestah





Zaradi neprilagojene hitrosti vožnje v takih razmerah se je danes zjutraj že zgodila prometna nesreča na cesti med Dravogradom in Mariborom, pri Fali. Najprej so promet popolnoma zaprli, zdaj poteka izmenično.

Odstranjevanje posledic prometne nesreče pri Fali. Foto: PP Ruše

Voznik osebnega avtomobila je zaradi neprilagojene hitrosti v zimskih razmerah na cesti trčil v kombinirano vozilo. Ob tem se je voznik kombiniranega vozila lažje telesno poškodoval in bo zdravniško pomoč poiskal sam, po opravljenem ogledu, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Zaradi prometne nesreče je bila cesta od 6.40 naprej popolnoma zaprta, od 7.40 naprej pa promet poteka izmenično enosmerno.

Po prometni nesreči pri Fali. Foto: PP Ruše

S PU Maribor opozarjajo: “Na cestah na območju PU Maribor so zaradi sneženja in relativno nizkih temperatur zimske razmere. Kot je videti tudi na priloženih fotografijah, so ceste deloma zasnežene, mokre in spolzke. Voznike, še posebej tiste, ki so na svojih vozilih že namestili letne pnevmatike, opozarjamo na povečano previdnost, hitrost vožnje pa naj prilagodijo razmeram na cesti, svojemu vozilu in svojim sposobnostim.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.