12:25, sre, 24. Apr

Poziv policije: Prepoznate vozilo ali prikolico na fotografijah?





Prepoznate vozilo ali prikolico na fotografijah? Ste morda kje opazili take granitne plošče?

Če lahko policistom nudite pomoč z informacijami, kdo je lastnik obeh vozil ali ju je uporabljal, jih prosimo pokličite na interventno telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Neznani storilci so namreč v nedeljo, 3. 5. 2020, med polnočjo in 2. uro, z osebnim terenskim avtomobilom srebrne barve, na katerem so imeli pripeto dvoosno prikolico, skozi odklenjena vrata ograje pripeljali do podjetja v Cezlaku. Na prikolico so naložili in odtujili večjo količino izrezanih granitnih plošč, zelenkaste barve, dimenzij 60x30x1,5 cm (kakšne so tudi na fotografiji) in pobegnili.

Domnevno isti neznani storilci so v sredo, 6. 5. 2020, okoli 1. ure, z osebnim avtomobilom Mitsubishi Space Wagon, na katerem so imeli pripeto dvoosno prikolico znamke Pongratz, pripeljali do skladišča podjetja ob lokalni cesti Cezlak-Pesek, občina Slovenska Bistrica. Tam so na prikolico z namenom odtujitve naložili več različnih predmetov v vrednosti okoli 10.000 evrov. Pri dejanju so bili opaženi s strani občana, zaradi česar so od tam peš zbežali, na kraju pa pustili opisano vozilo in prikolico. Oboje je na fotografijah.

Osebni avtomobil na fotografiji je odjavljen iz prometa, zato bi želeli policisti pridobiti informacije kdo ga je uporabljal. Podobno želijo izvedeti za prikolico. Tudi granitne plošče so zelo specifične po barvi in niso domači proizvod ampak uvoz iz Italije.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.