22:12, pet, 19. Apr

Poraz NK Maribora v Sežani, odnesel sanje o naslovu?





Nogometaši NK Maribora so iz Sežane odšli znova praznih rok. Izgubili so z rezultatom 1:4.

Vir: Facebook NK Maribor

Začeli smo dobro, povedli, potem pa namesto spodbude – nervoza. Vem, da si resna ekipa takšnega izenačujočega zadetka v naslednjem napadu ne sme dovoliti. Nasploh smo med tekmo naredili preveč neumnosti, da ne bi bili kaznovani. Treba je priznati, da je Tabor spretno izkoristil te naše napake, izpeljal hitre akcije, se razigral, nam pa ni uspevalo nič. Očitno je Tabor tisto moštvo, ki ne ustreza našemu, saj se je ponovila zgodba iz prejšnjega dela sezone in so tekmeci osvojili skupaj že 7 točk. Krivdo za poraz pa moramo iskati predvsem pri sebi, saj vseh 15 igralcev, ki je nastopilo, ni bilo na nivoju prvoligaškega nogometa,” je za uradno spletno stran NK Maribor povedal Sergej Jakirović, ki je opravil pet sprememb v primerjavi z začetno enajsterico proti Muri.

Poraba energije je v ritmu zaporednih tekem velika, zato smo posegli po določenih rotacijah. Vsi igralci so si po prikazanem doslej zaslužili priložnost od prve minute. Izšlo se je kot se je, mi pa moramo narediti vse, da izboljšamo ta grenak priokus, ki je prisoten in znova potrdimo značaj, katerega je moštvo že izkazalo na prejšnjih tekmah.

Naslednja bo že v nedeljo, smo pa zdaj z razpletom pokvarili situacijo pri vrhu lestvice.
Bili smo blizu. Lahko načrtuješ vse in dobro pripraviš, toda treba je vprašati tudi nasprotnika. Imeli smo slab dan ob napačnem času. Zdaj smo se vrnili na začetno izhodišče, kjer smo bili, preden smo nadaljevali prvenstvo. Dokler je matematično mogoče, bo še ostalo upanje. Moramo ostati ponižni, skromni, saj ne odločamo sami. Predvsem pa je treba storiti vse, da izboljšamo vtis v nedeljo v Ljudskem vrtu proti Celju.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.